Då var det dags för en uppdatera av mig igen.

Så vad har egentligen hänt sedan sist? Kortfattat så har jag ägnat mig åt att träna, trots alla förberedelser inför julen.

Löpning i Örebro
Jag och mina bröder brukar träffas en gång per år i någon stad, någonstans och njuta en hel helg tillsammans och i år hamnade vi i Örebro! Där jag och Daniel på lördagsmorgonen passade på att upptäcka delar av Örebro via en löprunda. En jättefin stad, måste jag säga.

Jag är för tillfället på dag 350 utan vila, utav de 365 dagar som är mitt mål. Kroppen känns fortfarande bra och stark, även om jag just nu känner mig ganska tung när jag springer runt med all julmat och god dricka i magen.

Jag har även tagit några semesterdagar nu vid nyåret, så jag passar på att fortsätta att träna och att njuta av vad livet har att erbjuda.

Jullöpning

Löpning på juldagen
På självaste julaftons morgon var vi ute ett glatt gäng på 12 löpare, för att njuta av lite flås tillsammans innan julmaten skulle ner!
Spinningpass med vänner.
Så kom även min storebror på besök i fredags 27/12 för att fira nyåret med oss. Vad passar då inte bättre än att ta med honom på ett VO2MAX pass? Ett pass som man nästan vill spy av. Letar du cykelprylar hittar du det här.

Vad händer 2020?

Snart är detta året slut och jag kommer lämna 2019 med ett stort leende på läpparna. Jag välkomnar 2020 med ett ännu större leende! Jag ser fram emot 2020 så otroligt mycket. Det är en mängd roliga och spännande, såväl nya som gamla tävlingar som kommer genomföras.

Ironman Jönköping
Sist men inte minst så måste jag nämna att plaserna nu är slut till Ironman Jönköping, vilket nästan alla, som är intresserad av triathlon, redan vet om. Där vill jag även tillägga att jag passade på att anmäla mig till Jönköping 2020!
Så jag kommer därmed att både köra Ironman Kalmar samt Ironman Jönköping, vilket därmed kommer att bli min första Ironman Jönköping, vilket är något som jag verkligen ser fram emot under 2020!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *