Om oss

Weswim.se – Sveriges ledande Triathlon- och Swimrunbutik.

Vi har en fysisk butik i Mölnlycke strax utanför Göteborg där du hittar allt för triathlon – swimrun – löpning – cykel och simning.

Butiken ligger inte långt från Delsjön vilket gör att du exempelvis kan komma förbi butiken och testa din våtdräkt innan du bestämmer dig för ett köp. Vi har alltid det senaste inom öppetvattensimning och swimrun i lager.

Är du en ny simmare som kanske skall gå din första crawlkurs eller bara lära dig att simma med flyt? Vi har simglasögon – paddlar – badbyxor – bikini och allt annat du behöver som nybörjare.

Är du en erfaren simmare och är på jakt efter produkter för att få en bättre simteknik? Vi har teknikpaddlar och andra specifika tillbehör som tar dig vidare oavsett om du simmar crawl – bröstsim – ryggsim eller fjärilssim.

Om du är på jakt efter en simcoach i Göteborgsområdet och vill ta steget ner i femtiometersbassängen i Vallhallabadet hjälper vi dig genom vårt samarbete med simcoachen Coach Malin. Vill du hellre simma i Åbybadet kan vår simtränare Simpedagogen Ewa guida dig rätt. Både Malin och Ewa har möjlighet till privatlektioner i såväl Kärra simhall som på Lundbybadet.

weswim.se är trots namnet inte en renodlad simbutik. Vi säljer cyklar för både träning och tävling och har ett brett sortiment med allt från mountainbikes till triathloncyklar. Letar du en ny tempocykel eller en racercykel för Vätternrundan är vår cykelbutik värt ett besök. Är du en cykelpendlare hjälper vi dig med att hitta en perfekt cyclocross eller en elcykel som tar dig snabbt och säkert mellan ditt arbete och hemmet. I vår cykelaffär hittar du även tillbehör såsom cykeldatorer och cykelbelysning, men även cykelbyxor och cykeltröjor från kända märken. Utöver cykeldelar så genomför vår cykelmekaniker även cykelservice så att du vet att din cykel är i bra skick inför nästa cykeltur. Vår ambition är att vara en cykelaffär för varje cyklist.

Förutom simning och cykling är löpning något som ligger oss varmt om hjärtat. Med tanke på att vi ligger granne med Skatås fina löparslingor och underbara natur faller det sig naturligt att vi satsat på löparskor för både traillöpning och löpning på grus eller asfalt. Oavsett om du söker efter minimalistiska skor eller skor med dämpning har vi något som passar dig. Vi har produkter som hjälper dig förbättra din löpteknik inför Göteborgsvarvet eller Lidingöloppet. Behöver du en löpcoach har vi personal som kan hjälpa dig bli en bättre löpare på allt från kortare sträckor till halvmaraton eller marathon. Utöver skor har vi även löparkläder – pulsklockor och energigel som hjälper dig att prestera på topp och vara bäst när det gäller.

Leter du swimrunutrustning och är osäker på vad du behöver är vi ditt självklara val. Vi har lång erfarenhet och vår personal har gedigen kunskap om såväl swimrundräkter som alla övriga swimrunprylar som behövs när du skall ut och träna eller tävla. Kanske har du inte hittat den perfekta swimrunskon eller den där dolmen som ger dig det där extra flytet. Vi finns här för dig när du funderar över din längd på din draglina eller varför du skall klippa din swimrundräkt på just det där stället.

Vi på weswim.se är stolta över att kunna leverera riktigt bra och prisvärda produkter för triathlon och swimrun. Alla som jobbar i vår butik tränar och tävlar sedan flera år i swimrun och/eller triathlon och vi har flera starter i ÖTILLÖ och Ironman i bagaget. Givetvis kan vi tipsa om lokala tävlingar som Öloppet – 10 Island swimrun eller GBG Swimrun, men vi har också erfarenhet från Swedeman och andra triathlontävlingar på allt från olympisk upp till ironmandistans.

Tveka inte att höra av dig om det är något du saknar i vårt sortiment, vi finns här för dig!