Senast jag skrev några rader här var vi inne i februari. Jag beskrev vädret som solfattigt, blött och blåsigt. Nu är april är snart förbi, och maj står vid dörren. Våren kom in som en tröstande våg. Sommarvärmen gav oss lite försmak av vad som komma skall och naturen blommar för fullt. I tider som nu har naturen blivit ännu mer ett självklart val att tillbringa all tid vid för oss och den hjälper en att samla energi och ge hopp.

Löpningen är redan ett naturligt sätt att träna ute på för mig och den har kompletterats med många promenader i naturen, diskgolf och ännu fler promenader.

Löpvagnen har börjat få bekänna på färg och turerna blir längre och fler. Har aktivt valt att avstå kollektivtrafiken tillsvidare och istället har transportlöpning/promenad fått en ta en stor plats i min träning. Min styrketräning har flyttas ut från gymmet och jag har valt att lägga in små övningar vid sidan av annan träning utomhus.

Nu längtar jag tills vattentemperaturen stigit lite till så våtdräkterna får göra sin premiär sedan 2018 😛 . Nästa vecka drar Weswims efterlängtade morgonfest igång, Breakfast Club. Den vill ni inte missa !!! Gå in på Facebook och spana in eventet! --> https://www.facebook.com/groups/406568849902331/ Det ryktas om gofrulle !

Jag ville bara säga 👋👋 – det kommer en ny dag i morgon! ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *