De har hunnit gå ett tag sen sist, så då är frågan vad jag har gjort sen dess. En bra fråga tycker jag 🙂  En sak jag har gjort är iallafall att träna. Jag håller faktiskt i min tränings-streak, och är just nu på dag 434 idag ! De börjar faktisk bli väldigt många dagar nu, då det är hela 434 dagar sen jag hade en vilodag sist. Det känns rätt sjukt ändå, att min kropp fortfarande känns stark och att allt flyter på så bra, så jag kommer köra vidare ett tag till. 

Tanken var att det snart skulle vara dags för årets första tävling, Kalmar backyard. Den 4 april skulle detta gå av stapeln, men har pga. den rådande situationen i världen med corona-viruset blivit inställt. Vilket är tråkigt såklart, men det enda rätta i denna situation som vi välden nu står inför.

härligt när man får med sig frun på en löprunda

Mina tankar inför Kalmar backyard var ändå att jag tidigare kört ett backyard i Borlänge, där jag klarade köra i 12 timmar (strax över 8 mil) och jag skulle gärna velat försöka att slå den distansen denna gången. Avgörande för om detta skulle kunnat gå, har mycket med vädret att göra känner jag. Sist jag körde hade vi varmt och toppen väder hela dagen. Men den 4 april skulle de lika gärna kunna snöa;) men det hade varit så kul att träffa folk som man känner som också skulle vara med och  springa! Jag ser fram emot att kunna genomföra detta lopp i framtiden, när tiden med corona-viruset är förbi och världen och vardagen återhämtat sig. Då kommer jag att vara redo i startfållan.

Ett härligt gäng när vi körde liter backyard träning på Kalmar rundan

Har också börjat bli riktigt orolig över att många tävlingar kommer att ställas in, eller orolig är inte rätt ord då jag är helt med på varför det görs och att det är nödvändigt att göra denna åtgärd! Men känner ändå en viss frustration över att IM Jönköping och IM Kalmar kan komma att bli inställda, då det ligger så mycket oerhört mycket panering och träning en längre tid, bakom dessa satsningar. Frustrerande som sagt, men jag förstår och står givetvis bakom beslutet att ställa in när och om detta skulle ske.

Har inte läst något om hur det kan komma att bli, men med tanke på att experter i frågan tror att vi kan kommer ha viruset runt oss fram till i höst, så känns det troligt att utgången blir att ställa in.    

Bild från ett bra gymhotell, fick en stor tumme upp av mig

Trotts den rådande situationen vi är i just nu, med corona-viruset, så mår jag för tillfället riktigt bra och min träning går superbra, helt enligt plan. Jag har tränat i många dagar utan total vila, men tycker ändå att kroppen svarar otroligt bra! Jag har senaste tiden haft något i höger fot som irriterat mig, något som inte riktigt velat gå över, därav så har jag lagt om träningen lite vilket gör att jag för tillfället springer lite mindre. 

Funderar på om det skulle kunna bli bättre av att testa några nya skor. 

Idag använder jag On cloud, men är lite sugen på att testa Hoka. Någon  som har något tips på en bra sko? Vad använder ni och vad tycker ni om dessa?

En trogen vän jag tillbringat många timmar ihop med.

Snart är våren här vilket innebär att jag förhoppningsvis kan börja trampa ute igen. Jag och min kollega var ute nu i vecka och cyklade en kort runda, kortfattat kan man säga att de var magiskt. Längtar efter att kunna byta till utomhusträning igen, så jag håller tummarna att våren kommer inom kort och att världen kan besegra viruset som vi står inför, så att vi alla kan börja njuta av vår vackra värld igen.

Ta hand om er och varandra. Stressa inte upp er i onödan.  

Vi kommer att komma ur detta. Njut av allt roligt ni faktiskt kan göra. 

❤
Detta var verkligen balsam för själen

Vi hörs snart igen!️ 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *