Först och främst tänkte jag pressentera mig själv. Sandra Ehrlander heter jag och jag är en glad tjej som gillar träning i all möjlig form! Jag studerar mitt tredje år på coaching och sport management programmet på Linnéuniversitetet i Växjö. Eftersom jag ursprungligen är från Stockholmstrakten, så det blir en del pendling hem till Stockholm även om jag nuförtiden kommit till att trivas i Småland.
Mitt idrottsintresse grundar sig i uppväxten då simning var favoriten, sedan dess har jag som många andra testat olika sporter och de senaste åren har jag fastnat för konditionsidrott.

Ironman 70.3 i Helsingör

Konditionsidrott

Intresset växte sig stort och ledde till att jag har gjort en Svenska klassiker flera gånger, men även cyklat 130 mil till Paris med Team Rynkeby för Barncancerfonden. Jag har deltagit i en del triathlon och genomfört tre Ironman samt en halv Ironman.
Efter årets Ironman Kalmar har jag pausat triathlon träningen och bryter av med crossfit och styrketräning.

Blev en del cykling på Gotland i somras.

Glädje

För mig är det viktigt att träning och “tävling” är roligt, du som läser det här kanske drar öronen åt dig och tänker att tävling ska vara blodigt allvar. Självklart är det till viss del allvar i tävlingsmomentet men aldrig mer än att jag fortfarande tycker att det är roligt. Är man en glad motionär så ska glädjen vara en stor del enligt mig.

Unna sig i höstmörkret

I skrivande stund inväntar jag nyinköpta Paddlar och simfenor, dessa kommer att ge lite variation och glädje när man under vintern räknar kakelplattor och plåster i bassängen ?

Att unna sig något träningshjälpmedel eller en ny baddräkt/brallor är ett hett tips för att piffa upp tillvaron i badhusen runt om i landet! ?‍♀️

https://weswim.se/produkt/dmc-elite-simfenor-blue-ice/

Mål och motivation

Att sätta mål är viktigt för motivationen, om man skriver ner sina mål ökar man sina chanser att uppnå målen. Utan mål vet man inte vad eller vart man vill, det blir som att sätta sig i bilen och inte veta vart man ska. Så gör dig själv en tjänst, skriv ner dina mål.

Mina mål för nästa år kommer jag att dela med mig av längsvägen men…

Mitt nästa stora tränings mål är att åka Vasaloppet i vinter. Det sekundära målet är att slå min gamla tid på 8.08 samt även min pojkvän och hans vänner som också ska åka! ?

Så är du en skidgud, kom gärna med tips och trix! Nu behöver jag all hjälp jag kan få!

Nu vet ni lite mer om mig och jag hoppas att ni vill hänga med på resan mot kommande vasalopp, triathlon och swimrum.

Önskar er en fortsatt fin träningsvecka!

Man ångrar aldrig ett träningspass ?


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *