Mitt namn är Patrik Mizera, jag är 35år och kommer från Kalmar. Jag är ny som ambassadör på Weswim.se vilket innebär att detta är mitt första inlägg på bloggen.

Så jag tänkte presentera mig lite samt gå igenom min resa, och berätta lite vad jag har haft för mål och vad jag har för mål och utmaningar i min träning.

Men först och främst så vill jag tacka Calle och Johan för att få denna möjligheten att få vara en del av Weswim. Tack!

Som sagt, Patrik heter jag och bor i Kalmar med min fru och våra 2 barn, samt vår gamla gubbe till amstaff på 12 år. Jag arbetar som larmtekniker och jag har jobbat med inbrottslarm och brandskydd i snart 6år. På fritiden lägger jag ganska mycket av min tid på träning, och ibland är de svårt att få ihop allt man vill. Det kan vara en väldans balansgång med familj och heltidsjobb, har dock en toppen fru som att stöttar och uppmuntra mig till min träning, utan henne så hade jag inre lyckats få ihop all den träning som jag får, tack hjärtat!

Jag började med min träning hösten 2013, då vägde jag 118kg på mina 172cm. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde annorlunda denna gången, men de började att min fru och hennes syster skulle köra en plankan-utmaning, dom frågade om jag ville vara med. Absolut svarade jag då jag trodde att de skulle inte vara några problem! Efter ca 20 sek så trodde jag att jag skulle dö, så där fick jag min tankeställare. Jag trodde själv att jag var starkare och i bättre from men ack nej!

Jag hade testat många gånger med att ändra min kost och dock tyvärr alltid misslyckats. Men denna gången fastnade jag verkligen för både kost och träning.

På dessa 6 år har jag gjorde en massa olika sorters lopp. Jag har testat löpning, simning, cykling, OCR, swimrun, triathlon och skidor, men mitt hjärtat slår extra hårt för triathlon. De loppen/tävlingar som håller mig varmast om hjärtat och de jag är mest stolt över är mina genomförda

Ironman Kalmar x 4st, 2015, 16, 17 och 18.

Mina svenska klassiker x 4st, 2014, 15, 16 och 18.

Sist men inte minst Backyard ultra Borlänge där jag klarade 8mil löpning, ihop med min storebror.

Mitt stora mål under 2020 är att åter igen köra Ironman Kalmar, där jag vill slå mitt personbästa med minst 35min. Men de kommer även bli en hel del andra lopp längs vägen.

Jag kör en liten utmaning med mig själv också just nu. Jag började mitten på januari att jag skulle testa att träna 100 dagar utan vila, efter dom 100 dagarna så kändes allt så pass bra, så jag ökade på utmaningen till 1år, 365 dagar.

Idag den 26/10 är jag på dag 286.

Här fick ni en liten bild av mig och lite insikt i min träning och mål. Ni kommer kunna läsa mer här om mig i bloggen framöver.

Tack för detta inlägget.

Ha de bäst

Med vänlig hälsning, Patrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *