Om en vecka nu så sitter undertecknad på en hård sadel och njuter av Ölands flacka asfalt… förhoppningsvis med medvind åt alla håll och kanter… 

Nu har man kommit till den dagen då allt som är gjort är gjort och det finns ingen anledning att lägga energi på att sörja den träning som inte blivit av. Att säga att det inte funnits tankar om tidsmål vore en lögn, men tidsmässigt så blir det som det blir. Cykeln har ofta varit och är fortfarande det som styr hur allt slutar, avsaknaden av långpass visar sig snabbt när långa sträckor i motvind skall avverkas, men om det blir en vindmässigt lugn historia så skall det inte vara några större problem. 

Men vad gör man då sista veckan??? …. jo då jobbar vi med känslorna… man vill ju inte komma hem från ett sista sim, cykel eller löppass med en känsla av att man inte kan/orkar/vill osv, så nu kör vi mest på de pass som ger en skön känsla, lång lugn simning, cykling i snacktempo med trevligt  sällskap och löpintervaller för att känna att farten och glädjen går hand i hand.

Foto: Dahlhöjd
Och naturligtvis så måste det laddas upp på bästa sätt. Och för att inte börja laborera med något nytt så kör vi på det man vet fungerat tidigare. Precis som innan PB på Göteborgsvarvet och Gothenburg triathlon så kör vi på vingummi… i mängd… hälsoresan slutar här och nu och nu ger vi kroppen vad den behöver… för på lördag då ska den få känna att den lever. Och det i förhoppningsvis SUB11:30 iaf

//Andreas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *